keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Pakkaset ja Perustava tulivat

Hyvää uutta vuotta! JA HIENOA LEIJONAT!!!

Joulukuu kaikkine juhlineen oli ja meni. Blogiin ei tullut tekstejä kirjoiteltua, kun rakennuksella ei tapahtunut mitään konkreettista ja suunnittelupuolellakin moni asia eteni hyvin hitaasti. Monta osakokonaisuutta pitäisi lyödä lukkoon nyt heti tammikuussa, mutta millään ei ole ollut vielä ehdotonta dead-linea, niin ne ovat vielä jääneet hiukan ilmaan. Kohta kyllä nämä varmistuvat, ja kirjoitellaan näistä sitten erikseen.

On tontillakin kuitenkin vihdoin tapahtunut! Perustava aloitti eilen (5.1.) anturamuottien kasaamisen, ja näillä näkymin perustusten valu olisi ma 11.1. Valu olisi saanut olla vähän aikaisemminkin, mutta pakkasraja valulle on -15 astetta, ja täällä näyttää perjantaikin olevan lähes 20 astetta. Maanantaille pitäisi lämpötilan nousta reilusti, eli silloin toivottavasti päästään valamaan. Alla kuvia työmaasta juuri nyt.

Sähkö kytkettiin 30. tai 31.12. 

Perustavan valumuotit saapuivat 31.12. tontille, ja anturalinjat peitettiin styrox-levyillä, jotta pintamaa ei menisi syväjäähän.

Perustava Oy aloitti anturamuottien asennuksen 5.1.


Raudoitusta anturoissa, samalla nousukeskuksen maadoituskupari asennettu anturalinjan pohjalle ja kytketty raudoitukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti