sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Sisätyöt vauhdissa, ja sulatuslämpö päällä

Tänään olin rakennuksella veljeni ja appeni kanssa laittamassa katosten tukipuita seinään ja viimeistelemässä kattokonvektorin koteloa. Työporukka nro 2 on ollut tämän viikon paikalla, ja perjantaina saatiin väliaikainen lämmitys päälle. Alla kuvia rakennusvaiheista.

Viikko sitten sunnuntaina otettu kuva

Maanantaina työporukka nro 2 tuli jatkamaan, työsarkana tuulensuojalevytyksiä, höyrysulku ja kattokoolaukset sekä palavilloitus.


Sisäpuolen korotettuun kattoon piti tehdä pystysuuntaiset eristykset ja koteloinnit puhallusvillaa varten, olivat kuulemma aika työläät, mutta onneksi korotuksen sentään huomaa, kun kuulemma jossain paikoissa sama työ joudutaan tekemään vain 20 cm korotuksen vuoksi.


Ison seinän levytys ja koolaus valmiina.

Perjantaina myös autokatos oli levytettynä.Myös yläpohjan 100 mm palavillat ja höyrysulku olivat valmiina, joten sulatuslämmitys saatiin päälle viikonlopuksi.

2 kommenttia:

  1. Hieno tuo katto, jotenkin ylvään näköinen. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, aika massiivisen näköinen tuosta katosta ja otsapinnasta tuli varsinkin yksikerroksiseksi taloksi. Tuohon otsapintaan tulee vielä katos rikkomaan tuota massaa. Mutta tavoitekin oli saada vähän näyttävyyttä tälle talolle, hyvä jos näyttää hyvälle!

    VastaaPoista