keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Huurtumattomat ikkunat / vesi- ja viemärisuunnitelmia

Naapurustossa on näkynyt näillä keleillä aika tyypillinen ilmiö, kun energiaa säästävät ikkunat huurtuvat nollakelin ja kostean sään seurauksena. Olin tuosta ollut jotenkin tietoinen, mutta nyt kun parissa talossa korkeat ikkunat olivat selvästi huurteiset, jopa niin ettei kunnolla nähnyt läpi, niin meillekin tuli tämä asia mieleen. Sattuipa siis oikein hyvään aikaan!

Kysyimme DesignTalolta näistä, ja vakiona ikkunat eivät ole huurtumattomat. Lisähinta oli pelkästään korkeisiin ikkunoihin (21-korkeat ikkunat, 9 kpl) 795 € ja kaikkiin ikkunoihin (21 kpl) 1297 €. Päätimme ottaa huurtumattomat pelkästään noihin korkeisiin ikkunoihin, huurtumista kun yleensä tapahtuu enemmän ikkunan alaosassa. Budjetti on tiukka, ja tähän ei ole varattu määrärahaa, mutta nuo pohjatyöt tontilla ovat edenneet niin hyvin, että uskon sieltä saatavan tämän verran säästöä.

Nyt DesignTalon puolelta on myös tullut lisää suunnitelmia tutustuttavaksi, ja tässä alla linkki meidän vesi- ja viemärisuunnitelmaan. Hanavalintoja olemme tehneet, mutta niitä ei ole vielä päivitetty näihin kuviin. Oraksen tuotteissa toki pysytään, mutta vähän extraa ja käyttömukavuutta niihin valitaan.

Vesi- ja viemärisuunnitelma

2 kommenttia:

  1. Hei,

    toisten kuvia ei kyllä saisi käyttää luvatta, joten voisitko ystävällisesti poistaa kuvan, kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseessä ei ole kuvan luvaton käyttö, vaan sitaatti tekstistänne. Mutta koska kuvien sitaattioikeudesta on käyty keskustelua erinäisissä tahoissa, niin muutin kuvan ruutukaappaukseksi.

      Poista