sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Sähkökeskus tontilla

Kirjoitin aiemmin tästä jo, mutta postaus oli niin huono, että poistin sen. Tuo blogger-appi on iOS:ssä ainakin aika kamala, enkä kyllä enää yritä kirjoittaa sillä mitään matkan päältä, vaan pelkästään tietokoneella.

Mutta itse asiaan, keskiviikkona 2.12. illalla n. 19:45 minulle soitti sähköasentaja Designtalotekniikasta, ja kertoi käyneensä viemässä ja kytkemässä tontille sähkökeskuksen. Pitkää päivää hekin joutuvat painamaan! Sähkölaitokselta tarvitaan vielä mittarointi, niin sitten saadaan sähköä. Edelleenkin olemme reilusti aikataulua edellä, sillä pohja pitää olla luovutuskunnossa 23.12. Perustava Oy:n anturavalua varten.

Viittasin edellisessä pohjatöistä kertovassa postauksessa urakoitsijamme järjestäneen meille hyvää täyttömaata heidän seuraavasta kohteestaan, ja alla olevassa kuvassa näkyykin kasoja tästä maasta. Näillä saamme tontin lähes riittävän tasaiseksi jo, mutta anturalinjan yli ajetut kuormat, ja kasojen levitys aiheuttivat sen, että tontille pitää tulla uudemman kerran viimeistelemään anturalinjat. No samalla saamme tehtyä sähköliittymän työaikaisen maadoituksen, ja levennettyä liittymää ja piha-aluetta asennusporukkaa varten. Tämä tapahtunee ensi viikon aikana, kunhan urakoitsijamme saa kaivurin tontille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti