keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Budjetti


Koti-blogin innoittamana päätin ottaa itseäni niskasta kiinni, ja avata meidän budjettimme omaksi sivuksi. Se löytyy siis tuolta ylhäältä navigaatiopalkista budjetti ja kustannukset -linkkinä.

Olin jo aiemmin päättänyt jossain vaiheessa avata kustannukset muillekin, koska monia rakentajia tämä varmasti kiinnostaa. Budjetteja ja kustannuksia on varmasti yhtä monta, kuin on rakennettavia talojakin, enkä missään tapauksessa halua että tästä tulee mitään vääntöä tai huonoa julkisuutta. Ja tarvittaessa otan nämä pois näkyvistä!

Oheen on myöhemmin tarkoitus laittaa myös toteutuneet kustannukset. Teen tätä vähän vaiheittain, kun joku vaihe on valmiina.

Toivottavasti tästä on jollekin hyötyä, eikä tällainen avoimuus aiheuta turhaa supinaa!

2 kommenttia:

  1. Kiitos, tuo budjetti auttaa varmasti valmistalon rakentajia hahmottamaan kustannuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivottavasti näin on. Näitä kannattaa aina sitten lukea vain siihen kyseiseen tapaukseen verraten. Eli meillä esim talotoimituksessa (250 000) on huomattavasti perustoimitussisältöä enemmän, mm. parketit, massiiviovet, ikkunoita lisätty, valoa ja sähköä lisätty jne jne. Joten aina kunkin omat mieltymykset ja mahdollisuudet asettavat ne rajat, joiden puitteissa valintoja on tehtävä.

      Poista