maanantai 31. elokuuta 2015

Kauppa vahvistettu, DesignTalon extranet

Kauppasopimus on tehty DesignTalon edustajan kanssa, ja tehtaan pitää vielä tarkistaa, ettei siellä ole mitään ristiriitaisuuksia tai mahdottomia rakenteita, ja vasta tämän jälkeen tehdas vahvistaa kaupan. Tänään saimme tiedon tehtaalta, että kauppa on vahvistettu, ja saimme myös tunnukset extranetiin.

Kastelli mainosti tosi paljon heidän sähköistä huoltokirjaansa ja extranetiä. Olin vähän huolissani, minkälaista yhteydenpitoa ja materiaalipankkia meille valitulla DesignTalolla on, mutta ainakin ensisilmäyksellä tämä rakentamisen aikainen extranet vaikuttaa vähintään riittävältä. Toki tämän käytettävyys ei ole kovin viimeistelty, ja monesta paikasta näkee, että taustalla on useammasta järjestelmästä kasattu tietokanta, joka ei joka paikassa keskustele oikein nätisti. Mutta tämä puoli on siis paljon parempi kuin olin kuvitellut. Huoltokirjakin käyttöohjeineen pitäisi tulla rakentamisen edetessä näkyviin, kommentoidaan sitä sitten kun se on käytössä.

Ylhäällä näkyy meidän tämän hetkinen omien tehtävien aikataulu. Siellä on toki kokonaisaikataulunäkymä, mutta laitan kuvakaappauksen siitä kunhan se täyttyy ja aikatauluttuu paremmin.

p.s. Asunnon myynti vaikuttaa etenevän kohtuullisesti, meillä on käynyt pari lapsiperhettä jo katsomassa yksityisnäytöissä. Vielä ei ole keskusteltu tarjouksista, mutta eiköhän myynti etene...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti