tiistai 14. heinäkuuta 2015

Blogin aloitus - missä mennään nyt

Olen lukenut monia blogeja talon rakentamisesta tässä kevään ja kesän aikana, ja oman blogin pitäminen tuntui luontevalta tavalta tallentaa myös meidän tapauksessa talon rakentamisen vaiheita. Perustetaan siis blogi.

Me olimme tehneet 2010 jo tarjouksen eräästä toisesta tontista, mutta myöhästyimme silloin viikonlopun jälkeen yhdellä tunnilla tarjouksen hyväksymisestä. Ja tämä "toinen tonttimme" on myös numeroltaan korttelin tontti nro 2, joten tästä nimi.

Tähän mennessä olemme siis saaneet tontin, tehneet talosuunnittelua, ja kilpailuttaneet toimittajia. Parhaillaan vietämme kesälomaa ja samalla odotamme lisää tarjouksia. Mietinnässä on koko ajan monia asioita, mm. lämmityksen, kalusteiden, budjetin, pihojen yms. osalta. Olisimme halunneet että meillä on talotoimittaja selvillä nyt heinäkuun alussa, jotta lupakuvien piirtäminen voisi käynnistyä nopeasti, ja saisimme lupakuvia kaupungille heti kohta lomien jälkeen. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että toimittajan lukitseminen tapahtuu vasta elokuussa, koska talosuunnitelmiin on tullut jonkin verran muutoksia ja haluamme pääsuunnittelijankin kommentteja. Ja heilläkin on lomat parhaillaan menossa. Toisaalta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, ja meillä kun ei ole mitään ehdotonta dead-linea niin ei kannata hätiköidä.

Tässä kuva tontiltamme viime viikonlopulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti